NOUTĂȚI

Anunt important programari prin CAS

UPDATE ANUNT – Publicat in 20.03.2020 ora 10:38

Stimati clienti, incepand cu data de 20.03.2020 punem la dispozitie serviciul de programari prin WhatsApp – in acest mod incercam sa evitati o deplasare in plus a dumneavoastra la sediul nostru. SunMed incurajeaza toate persoanele sa evite cat pot de mult contactul social.

Pentru programari prin CAS faceti o poza a biletului de trimitere astfel incat sa fie vizibile seria si numarul biletului, data la care a fost eliberat, datele pacientului precum si analizele inscrise pe biletul de trimitere. Poza se transmite prin WhatsApp la numarul de telefon 0736720665 . Dupa transmiterea pozei cu biletul de trimitere va rugam sa trimiteti numarul de telefon al persoanei pe numele caruia este emis biletul de trimitere sau a unei persoane ce poate contacata usor beneficiarul serviciului medical.

Dupa transmiterea datelor solicitate, in timp cat mai scurt veti primi o confirmare a programarii, data si intervalul orar la care sunteti asteptat(i) pentru recoltarea probelor biologice. Cu o zi inaintea prezentarii pentru recoltarea probelor biologice, veti primi un SMS care sa va reaminteasca datele programarii deja efectuate.

Programari luna APRILIE 2020 – DISPONIBILE

________________________________________________________________________________________________________________________________

 

ANUNT IMPORTANT

Ca urmare a situatiei in care ne aflam la nivel national si european, SunMed implementeaza masuri noi ce au ca si scop siguranta si securitatea medicala a echipei si a clientilor nostri.

In afara de masurile suplimentare deja implementate ( am anuntat clientii nostri prin anunt pe Facebook – https://www.facebook.com/sunmed/posts/3073875832664558 ) , ne pregatim pentru ca dumneavoastra sa va puteti programa on-line si prin WhatsApp  pentru a avea acces la fondurile alocate prin CAS la analize medicale in luna aprilie.

In acest mod, nu mai este necesara prezenta dumneavoastra la sediul nostru decat in ziua in care sunteti programati pentru recoltarea probelor biologice

Vom reveni in zilele urmatoare cu procedura detaliata si cu data la care plafonul va fi alocat de catre CAS Tulcea pentru luna aprilie

Anunt postat in data de 19.03.2020 ora 16:25