DESPRE NOI

Despre Centrul Medical SunMed

Ne-am inceput activitatea in decembrie 2007, cu scopul de a deveni prima optiune atunci cand vine vorba de servicii medicale de laborator in Tulcea.

Am integrat si dezvoltam in permanenta in cadrul clinicii mai multe servicii medicale in vederea conturarii unui centru medical complex, care sa raspunda eficient in favoarea clientilor sai.

Analize oferite de laboratorul nostru : hematologie, biochimie, imunologie, microbiologie.
Laboratorul SunMed efectueaza o serie de analize medicale care au ca finalitate detectarea majoritatii dereglarilor starii de sanatate a pacientilor. Transmitem rezultatele analizelor efectuate atat medicilor cu care SunMed colaboreaza precum si clientilor nostri. Realizam o gama larga de analize medicale cu aparate total computerizate mult superioare metodelor traditionale de pipetare, citire colorimetrica etc.
Rezultatele se elibereaza in maximum 5-6 ore sau chiar pe loc (exceptie facand analizele din grupa microbiologie – care pot fi eliberate in interval de 24-72 ore de la recoltare). Analizele pot fi facute gratuit pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie / specialist – in limita fondurilor alocate de CAS.

Laboratorul SunMed nu-si propune sa fie lider pe piata de analize medicale din Tulcea, nu afirma ca este cel mai bun laborator, nu-si exprima in mod gratuit si public credinta in tot felul de valori care suna bine in urechile vizitatorilor si care nu ajuta cu nimic pacientii. SunMed este un altfel de laborator: unul autentic, format din profesionisti. Singura politica pe care o aplicam este furnizarea de rezultate ale analizelor cat mai exacte catre clientii nostri.

In acest scop, strategia laboratorului consta in alocarea tuturor resurselor posibile care ne pot convinge in primul rand pe noi ca rezultatele analizelor sunt precise. Cand acest lucru se intampla, SunMed garanteaza autenticitatea rezultatelor pacientilor, iar un buletin de analize medicale cu sigla SunMed reprezinta exprimarea acestei garantii.

CERTIFICĂRI

Tinta noastra fiind oferirea unor servicii de calitate, Centrul Medical SunMed a obtinut Certificarea ISO 15189 – fiind primul Laborator de Analize Medicale din Tulcea acreditat pe acest standard de catre RENAR .

Certificarea ISO reprezinta un blazon al firmei noastre care ne obliga in acelasi timp sa respectam cu strictete principiile calitatii enuntate de acest certificat.