Fisa medicala pentru Carnetul de Marinar/Fluvial/Atestate Rutiere/CFR/Aerian

Fisa Medicala tip Siguranta Transporturilor

Intotdeauna vor exista riscuri asociate participarii la trafic, fie el, rutier, feroviar, naval sau aerian. Pentru o mai buna manageriere a acestor riscuri, autoritatile competente au emis ordine, directive, reglementari, legi, regulamente pentru a alcatui, ceea ce numim azi, SIGURANTA TRANSPORTURILOR

Cu o vasta experienta in siguranta circulatiei rutiere (Centrul Medical SunMed fiind agreat inca din 2012 pentru efectuarea vizitei medicale a personalului care participa la transportul rutier), conform ordinului 1259/2013 emis de catre Ministerul Transporturilor, clinica noastra a primit certificatul de agreere pentru infintarea comisiei medicale in siguranta transporturilor (naval, aerian, rutier, feroviar).

Centrul Medical SunMed vine in sprijinul dumneavoastra cu o organizare impecabila si o echipa foarte bine pregatita pentru Siguranta Transporturilor.

Documente necesare:

  • cartea de identitate
  • adeverinta boli cronice – eliberata de medicul de familie

Program examinare:

  • Zilnic luni – vineri

Aveti posibilitatea de a alege intre doua modalitati pentru a finaliza examinarile medicale, dupa cum urmeaza:

  • va puteti prezenta in cursul diminetii (07:30 – 11:00) pentru recoltarea analizelor de laborator, iar la ora 12:00 sa va prezentati pentru a fi examinat de catre comisia medicala
  • va puteti prezenta la ora 12:00 (cu repaos alimentar in ultimele 4-5 ore) pentru a efectua intreaga fisa medicala (recoltare analize + comisia medicala)

Programul examinarilor medicale este de Luni pana Vineri, inclusiv.

Informatii despre SIGURANTA TRANSPORTURILOR puteti afla apeland numarul de telefon: 0240.515.515

PROGRAM DE LUCRU
Cere oferta